Een goed begin

Wit u gebruik maken van onze diensten. Of wilt u toch iets meer weten . dan willen wij u vriendelijk verzoeken om op onderstaande formulier te klikken en deze volledig in te vullen. Wij zullen met u contact opnemen en al uw vragen omtrent onze diensten beantwoorden of u de benodigde informatie verstreken.

Gegevens

  • Phone: +31.70.380 50 16
  • Email: info@ sasagar.nl
  • Kantoor tijden: 09.00 – 18.00
  • Dienst tijden: 24 uur 7 dagen

Offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat het voor uw organisatie gaat kosten en of het mogelijk is ? dan willen wij u verzoeken om de formulier hier naast in te vullen of te bellen naar +31.70.3805016

Informatie aanvragen

Ontvangt u graag een informatie pakket of wilt u een afspraak met ons maken. dan willen wij u verzoeken om formulier hiernaast in te vullen en zullen wij s.a.p contact met u opnemen.

Werken bij SASAGAR

Bent u opzoek naar een baan, stageplaats of vrijwilligerswerk? lijkt het u leuk om deel te nemen aan onze team ? klik druk dan op “Soliciteren” hier onder voor actuele vacatures.

Ideeën /klachten

Heeft u een Idee of vind u dat iets anders of beter kan willen wij u vriendelijk verzoeken om het ons te mailen dmv onze Ideeën formulier. voor klachten kunt u gebruik maken van de zelfde formulier.