Sasagar BV is een professionele dienstverlener op het gebied van Koeriersdiensten, Transport en Logistiek zowel nationaal als internationaal. Wij zijn gespecialiseerd in het met (SPOED) vervoeren van tijd kritische zendingen met een deadline.
Met behulp van moderne communicatiemiddelen, uitgebreid wagenpark en gemotiveerde chauffeurs garanderen wij de leveringen binnen de afgesproken tijd.  Door samenwerkingsverbanden met internationale agenten kunnen wij uw zending waar dan ook ter wereld binnen de afgesproken tijd afleveren. Wij bieden een volledig dienstenpakket aan oplossingen voor onze opdrachtgevers.

Mogelijkheden

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Met behulp van bestelauto’s met laadliften leveren wij de meubelstukken af bij uw klant; zelfs als de meubels vier hoog met een verhuislift bezorgd moeten worden. Alle meubels worden goed verpakt om schade voor te zijn. Bij het meubeltransport wordt er altijd met twee chauffeurs gewerkt.

U geeft ons voor 09:00 uur de opdracht. Wij zorgen ervoor dat uw zending binnen 8 uur op zijn bestemming is. Hiermee bespaart u 20% op het spoedtarief. Deze vorm van transport is alleen op werkdagen.

Wij beschikken over een beveiligde opslagruimte. De opslagplaats is droog en voorzien van palletstellingen. Wij beschikken over een heftruck. De opslagruimte is goed bereikbaar voor vrachtwagens. Desgewenst beheren wij uw goederen en verpakken het voor verzending na uw opdracht.

Deze diensten bieden wij aan voor zowel kleine koerier zendingen, enkele pallets als complete trailers. Of het nu gaat om een spoedtransport van 33 europallets van Gouda naar Parijs of om een enkele colli of pallets van Praag naar Brussel. Vaak is er meer mogelijk dan u denkt. Door onze Europese netwerk waar wij bij aan gesloten zitten

Met behulp van bestelauto’s met laadliften leveren wij de meubelstukken af bij uw klant; zelfs als de meubels vier hoog met een verhuislift bezorgd moeten worden. Alle meubels worden goed verpakt om schade voor te zijn. Bij het meubeltransport wordt er altijd met twee chauffeurs gewerkt.

Ook voor dit vervoer bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn inmiddels een specialist voor deze vorm van vervoer in heel Europa. Onze mensen weten precies hoe ze met uw kunst moeten omgaan en doen dit met de hoogst mogelijke zorg.

Sasagar B.V. is de oplossing voor de logistieke afhandeling van uw aankopen, bezorgingen en transporten. Sasagar B.V. haalt uw pakket op en levert deze af bij het afgesproken locatie. Uiteraard houden we je op de hoogte van de voortgang van je bezorging.

Optie's

In geval van meerdere afleveradressen kunnen wij ook een route voor u maken. Omdat dit maatwerk vereist bespreken wij graag met u uw wensen, waarna wij een passende prijsopgave kunnen maken.

De koerier gaat voor u de opgegeven route rijden en levert en haalt uw zendingen op. Deze service verlenen wij tegen een scherp uurtarief.

Wij sturen elke dag een koerier om uw postbus te legen en desgewenst verzorgen wij de distributie van uw naar diverse vestigingen.

Als u de opdracht aanmeldt via de telefoon of email halen wij uw zending voor 18.00 uur op. De zending wordt de volgende dag in heel Nederland bezorgd. Deze service is alleen voor een handzame colli