Koeltransport Vriestransport

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw transport?

Sasagar is al meer dan 25 jaar een succesvol full service logistiek dienstverlener. Koeltransport en vriestransport zijn door de jaren heen belangrijke pijlers voor ons geweest, en zijn dat nog steeds. Wij verzorgen de distributie van diverse gekoelde en diepgevroren levensmiddelen binnen Europa. Dagelijks leveren wij aan alle distributiecentra van retailers, groothandels, foodservice en industrie.

Innovation

Sasagar  heeft een sterk netwerk voor internationaal vries- en koeltransport. Dagelijks hebben we internationale contacten met opdrachtgevers binnen heel Europa. Wij zijn in staat om voor onze klanten vaste afhalingen en leveringen te realiseren, maar ook incidentele vries- en koeltransport is mogelijk. Met onze voertuigen die voorzien zijn van koelmotoren kunnen we ladingen onder elke conditie waarborgen, van -20 ºC tot 18 ºC.

Efficiency

Bij Sasagar zijn we continu bezig om onze technische processen te optimaliseren. We lopen hierin graag voorop en gaan mee met de technische mogelijkheden van de toekomst voor koeltransport. Door verschillende systemen aan elkaar te koppelen kunnen wij u ondersteunen in moderne communicatiemogelijkheden.  We denken graag met u mee naar een passende (custom-made) oplossing voor het transport van uw producten.