• Sasagar B.V. is in 1997 opgericht door de heer J. Ragunath. In de loop der jaren is het bedrijf gegroeid en in 2001 omgezet van een ‘eenmanszaak’ naar een ‘besloten vennootschap’.
  • In 1994 startte de heer Ragunath als vaste bezorger bij een apotheek in ‘s-Gravenhage. Deze functie bood helaas geen fulltime- contract. Een jaar later werd er een onderneming opgericht die zich volledig op bezorging van medicamenten richt namelijk: ’Medi-Expresse’. Bij hen was hij wel werkzaam in een fulltime-functie.
  • In 1997 is de heer Ragunath, als zelfstandig ondernemer begonnen met het verlenen van koeriersdiensten, waaronder ook het bezorgen van medicamenten. Met de jaren mee zijn deze diensten gegroeid, waardoor er personeel aangenomen is voor de bezorgingen.
  • Sinds 2008 houd Sasagar B.V. zich ook bezig met detacheringen in de bouwsector. Dit idee kwam van één van de vennoten.
  • Sasagar B.V. is gevestigd in ’s-Gravenhage en is een middelgrote onderneming die nationaal en internationaal opereert. De diensten die hij verleent zijn; apotheek bezorgservice en detacheringen.
  • Hard Work
  • Ideas
  • Design

Kwaliteiten

Dienstverlenend
Klantgericht
MVO
Ervaren medewerkers

Sasagar B.V. is actief in meer als 15 gemeentes! we worden gezien als een belangrijke speler in de markt met een groot klantenbestand evenredig als de goede ervaringen en referenties. Dat ontstaat uit ervaring binnen de markt en onder andere klantenbinding. Meer als 15 jaar ervaring op het gebied van bezorgen, verzenden, koeriersdiensten, farmaceutische sector, personenvervoer en nog veel meer disciplines binnen de transport.

Van Sasagar B.V. kun je veel verwachten zoals een snelle afhandeling, service en persoonlijk contact, naast betrouwbaarheid en de ervaring binnen deze markt.

Servicegericht werken betekend voor ons 24 uur per dag, 7 dagen per week, internationaal (Europa). De orders worden behandeld tijdens kantooruren en in geval van spoedgevallen kunt u ons ook buiten kantooruren telefonisch bereiken. Bezorging: 24 uur per dag, 7 dagen per week.

1999 is het jaar dat Sasagar B.V. werd opgericht door de heer Ragunath en is inmiddels uitgegroeid tot een gezond familiebedrijf.

Deze oprichting vond plaats in Den Haag in het historisch pand gevestigd aan De Heemstraat 226.

De heer Ragunath was al jaren lang werkzaam voor diverse farmaceutische organisaties in Den Haag. Vanwege zijn kennis, vakkundigheid en service nam zijn klanten portefeuille toe, waardoor hij al die organisaties niet zelf kon voorzien van zijn dienstverlening. Dit was de reden om de organisatie Sasagar B.V. op te zetten en het personeelsbestand te vergroten.

Door de jaren heen heeft Sasagar B.V. een groter klanten portefeuille weten op te bouwen. Door de vakkundige medewerkers en dienstverlening van de organisatie kunnen verschillende klanten niet meer zonder Sasagar B.V.

Wilt u dit ook ervaren? Neem dan contact op met ons en ervaar de mogelijkheden die aangeboden word!

Enkele jaren later, na de oprichting van Sasagar B.V. diende deze verder te groeien binnen de sector maar ook hierbuiten.

Sasagar B.V. werd naast het vervoeren van medicamenten, pakketten e.a. benaderd voor de bouwsector. Dit was het begin van een succesvolle periode als uitleenbedrijf binnen de bouwsector. Hierdoor diende Sasagar B.V. zich uit te breiden op het gebied van het personeel maar ook werd het wagenpark vergoot en nam het aantal klanten toe.

Sasagar B.V. heeft een divers aantal grote projecten op haar naam staan binnen de bouwsector. Zij heeft Sasagar B.V. nauw samengewerkt met BAM en Hurks Beton.

Heeft u interesse in een van de gespecialiseerde medewerkers van Sasagar B.V. op het gebied van bouw? Neem dan contact met ons op middels de “Contact pagina” op deze website.

Sasagar B.V. is begonnen als eenmanszaak en is anno 2015 uitgegroeid tot een belangrijke speler in dit marktsegment.

Zo heeft zij haar klantenbestand in ruim 10 jaar verdubbeld met 600%!

De voornaamste klanten zijn de Apotheken in regio Haaglanden.

Naast de vele ontwikkelingen die Sasagar B.V. heeft meegemaakt in de loop der jaren ligt er natuurlijk een mooi toekomst plan klaar..

In de komende jaren zijn investeringen, ontwikkeling en effectief- en efficiënt werken  binnen Sasagar B.V. belangrijke speerpunten.